Aanmelden

Wilt u meedoen aan het onderzoek dan kunt u zich aanmelden voor deelname door het invullen van het aanmeldingsformulier. Dit kunt u op papier of digitaal doen. Wij verzoeken u het formulier volledig in te vullen.
Er worden ook enige vragen gesteld over uw beschikbaarheid ter algemene indicatie. Uiteraard is dit niet bindend en bepaalt u, wanneer de onderzoeksmedewerker contact met u opneemt, wat het meest geschikte moment is voor het bezoek aan u voor de gezondheidsmetingen.
Na ontvangst van uw aanmelding zal een onderzoeksmedewerker binnen enkele weken contact met u opnemen om een afspraak te maken.

Papier
Het aanmeldingsformulier vindt u in het naar u opgestuurde uitnodigingspakket. Dit kan ingevuld worden en per post opgestuurd in de retourenveloppe. 

Digitaal
Door hieronder op aanmelden te klikken kunt u het aanmeldingsformulier invullen. Houd daarbij uw gebruikersnaam en wachtwoord bij de hand om in te loggen. U vindt deze gegevens op het voorblad van de papieren vragenlijst die in het uitnodigingspakket is bijgevoegd.

Aanmelden